Description

I use this machine mainly for gaming and streaming and some occasional productivity and school work. This is the very first pc i built and im proud of it. All the parts worked well and as expected. I overclocked my R7 1700 to 3.7Ghz at 1.371v as i only need a mild over clock. My temps are good. Never gone above 55c under load. Hope you guys like my build! beacuse i certainly did since i came from playing on an old Dell Latitude laptop :( Thank you and enjoy! I aslo added some RGB heatsinks for my RAM. In the picture you see an RX580 and GTX 1070 but i chose the NVIDIA route also my X470 mobo is sitting on and A320 prime box, that box has a mobo in thats for my brothers build as i built his right after i built mine! . In the previous picture (i removed it and updated it) there was an sli bridge conntected but no second gpu thats because i dont have another psu that has 2 8 pins to power both gpus. Thanks for viewing!!!!

Log in to rate comments or to post a comment.

Comments

  • 14 months ago
  • 2 points

Hope that mobo has been working for you. For me it failed after about 2 hours.

  • 14 months ago
  • 1 point

it’s been working pretty well!

  • 14 months ago
  • 1 point

That's great to hear! I really wish that I could have kept it, because RGB fusion is absolute crap.

  • 14 months ago
  • 2 points

This is such a clean build. Cheers m8!

  • 14 months ago
  • 1 point

Why is the sli bridge on the card when there isn’t 2 graphics cards?

  • 14 months ago
  • 1 point

Hi yes! I have another 1070 as well, im now waiting for my new psu to come since my current only has one 8pin connector and one 6 pin. i need two 8 pins to power both cards

  • 14 months ago
  • 2 points

Ah nice. Clean build

  • 14 months ago
  • 1 point

Thank you!

[comment deleted]
  • 14 months ago
  • 1 point

That's exactly what I was thinking... it's probably not going to last long at 1.871v...

  • 14 months ago
  • 1 point

as i only need a mild over clock

Never gone above 55c under load

Casual overclocking 101

  • 14 months ago
  • 1 point

i meant 1.371v

  • 14 months ago
  • 1 point

i meant 1.371v

  • 14 months ago
  • 1 point

Typo! i meant 1.371v

[comment deleted by staff]
  • 14 months ago
  • 2 points

nice